Pogled sa visine od 22 metra: Panoramski točak u Tuzli i ovog proljeća!

0
472

Manifestacija “Proljeće u Tuzli” u organizaciji Turističke zajednice Grada Tuzla, Gradske uprave i kompanije Bingo počinje 10. aprila i trajat će sve do 20. maja, a Tuzlaci i svi oni koji u navedenom periodu navrate u Tuzlu imaće priliku uživati u pogledu na grad soli sa visine od 22 metra!

“Na Trgu slobode, najvećem trgu u našoj zemlji, ponovo će biti postavljen 22 metra visok panoramski točak, sa kojeg se pruža nezaboravan pogled na grad, a koji privlači posjetioce svih uzrasta i iz svih krajeva naše zemlje i regiona”, navode iz Turističke zajednice Tuzle.

Program će podrazumijevati i zabavne sadržaje za najmlađe, kako na Trgu slobode, ali i u Gradskom parku, gdje će animatori, mađioničari, srednjovjekovne viteške igre i maskote izmamiti osmijehe na lica mališana.

U sklopu manifestacije “Proljeće u Tuzli” vikendom će brojni izlagači, obrtnici, kreativci i poduzetnici će vikendom na trgu predstavljati svoje proizvode pa će posjetitelji moći kupiti razne suvenire, nakit, cvijeće, rasadni materijal i ali i ručne radove, med, domaće i druge proizvode.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime