AZRA ZNA: Gdje možete uraditi iscrtavanje/puder obrve po akcijskoj cijeni!

0
520

Tretmani za obrve su najveći beauty trend u svijetu, pogotovo na Zapadu.  Trendovi se stalno smjenjuju, pa smo do sada mogli da vidimo pretanke, tanke, guste i čupave obrve. Ali ono što je sigurno jeste da su jedino uredne i lijepo oblikovane obrve uvijek u trendu.

Nema boljeg načina da uljepšate svoje lice od toga da sredite obrve nekim od tretmana, a ono što se ponajviše traži jesu tzv. puder obrve.  

Ovaj tretman izvodi se kozmetičkom tehnikom sjenčenja pomoću uređaja za trajnu šminku. Puder obrve se razlikuju od japanskog iscrtavanja u dubini kojom igla prodire kroz kožu te za razliku japanskog iscrtavanja, tehnika puder obrva je bezbolna.  Sam postupak traje otprilike sat i po do dva sata a rezultat tretmana su prirodne obrve koje izgledaju kao da ste nanijeli sjenilo na njih – potpuno prirodan izgled.

Pored očiglednih prednosti punijih obrva, ovaj tretman omogućava da se ne morate brinuti o obrvama, da imate vodootporne obrve koje se neće uništiti, a uštedit ćete i vrijeme dok se budete spremali.

Ako želite imati predivne i trendi puder obrve obavezno iskoristite trenutni popust u kozmetičkom salonu KLEOPATRA u Gračanici (TC Etna) i uradite iscrtavanje/puder obrve po akcijskoj cijeni od 200KM.

Ono što je svakako vrijedno spomena i hvale vrijedan potez jeste besplatan tretman obrva za onkološke pacijente. Mene je, a vjerujem da će i vas, oduševila informacija da u kozmetičkom salonu Kleopatra u Gračanici hrabrim ženama koje su onkološki pacijenti, ne naplaćuju tretman obrva.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime