LUKAVAČKA KOMPANIJA “LOVIC & Co” I OVE GODINE NA “SARAJEVO INDUSTRY FAIR – SIF”

0
281

U Sarajevu će od 08. do 10. maja biti održan drugi po redu Međunarodni industrijski sajam “Sarajevo industry fair – SIF 2024”

Ovaj specijalizirani privredni događaj u Bosni i Hercegovini, jedini je sajamski događaj koji okuplja isključivo kompanije koje djeluju u industriji, a biće održan unutar kompleksa kongresne dvorane hotela Hills u Sarajevu na Ilidži kao i na dijelu ispred dvorane. Cijeli sajamski prostor prostire se na više od 8000 m2, i okuplja najveće i najuspješnije kompanije u  industriji.  

Na sajmu će biti predstavljeni najnoviji proizvodi, usluge i rješenja iz područja građevinarstva, mašinstva i metalne industrije, kao i najnoviji trendovi i tehnologije. Ove godine učešće na Sajmu će uzeti više od 90 kompanija, a jedna od njih je i lukavačka kompanija “Lović & Co”, lider u proizvodnji krovnih trapeznih limova, limova u obliku crijepa, građevinske limarije, te proizvodnji svih vrsta metalnih ormara i kompletne limarske galanterije.

Tim kompanije “Lović & Co” biće dostupan na štandu broj 37, od 10:00 do 19:00 sati, kako bi posjetiocima pružili sve informacije o proizvodima, uslugama i rješenjima ove renomirane kompanije.

Inače,  “Lović & Co” je porodična kompanija sa skoro pola vijeka dugom tradicijom i posvećenošću kvalitetu od osnivanja 1976. godine. Sa sjedištem u Lukavcu od 1997. godine, postali su prepoznatljivo ime u proizvodnji krovnih trapeznih limova, limova u obliku crijepa, građevinske limarije, te proizvodnji svih vrsta metalnih ormara.

Kompanija broji preko 70 zaposlenika, sa 15 stručnjaka koji se svakodnevno bave montažom svih vrsta krovova, uključujući sisteme ravnih krovova, i koji su posvećeni pružanju vrhunskih proizvoda i usluga. Proizvodni pogon kompanije prostire se na 15.000 m2, opremljen je savremenom tehnologijom i mašinama, zahvaljujući kojim su spremni odgvoriti na sve zahtjeve tržišta.

Ono što ih izvaja na tržištu jeste inovativnost i jedinstveni proizvodi, koji su od 2016. godine dostupni širom Evrope i svijeta, a sve to rezultat je uspješne saradnje s partnerima iz Holandije, Njemačke, Belgije i Hrvatske.

“Uspjeh naše kompanije potvrđen je certifikatom ISO 9001 od 2022. godine, zajedno s CE oznakom koja pokriva određene proizvode. Ovo je rezultat našeg predanog rada i ostvarenog povjerenja s poslovnim saradnicima. Spremni smo nastaviti pružati vrhunske proizvode i usluge, gradeći našu reputaciju kroz kvalitet i pouzdanost” – poručuju iz kompanije “Lović & Co”

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime