AKTIVNO LJETO ZA MALE SPORTAŠE: U Srebreniku počinje sportska akademija za djecu, upis traje do 10. maja!

0
216

U Srebreniku je u toku upis u ljetnu Sportsku akademiju za djecu, savršeno mjesto na kojem će djeca provesti aktivan i zabavan ljetni odmor! Sportska akademija za djecu nudi sveobuhvatni program koji kombinuje raznovrsne sportske aktivnosti i treninge, a kompletan program zasniva se na razvoju motoričkih sposobnosti, poboljšanju opšteg zdravlja djece, učenju osnova karate samoodbrane, usvajanju zdravih životnih navika I odnosa prema društvu i okolini.

Kroz sve aktivnosti djeca razvijaju samopouzdanje, postaju otvorenija i komunikativnija, što se prenosi i na svakodnevni život i u konačnici utiče na formiranje ličnosti.

Kroz bavljenje sportom dijete će steći određene navike i odgovornost što će mu pomoći u drugim područjima života poput škole, a kasnije i na poslu. Osim što se svi sadržaji savladavaju kroz igru i zabavu, sigurnost djece i kvaliteta treninga na prvom su mjestu.

Upis traje do 10. maja, stoga požurite i osigurajte mjesto za vaše dijete. Za dvoje ili više djece iz iste porodice odobrava se popust.

𝗣𝗿𝗶𝗷𝗮𝘃𝗲 𝗶 𝗶𝗻𝗳𝗼𝗿𝗺𝗮𝗰𝗶𝗷𝗲: 𝟬𝟲𝟮 𝟵𝟮𝟮 𝟵𝟵𝟳 (dostupni na Viberu i WhatsAppu) ili slanjem poruke u inbox stranice Sportska akademija Srebrenik

Treninzi će se održavati ponedjeljkom i petkom od 18:10 do 19:10 sati u sportskoj sali OŠ “Rapatnica” naselje Luka Srebrenik.  Prvi ljetni ciklus traje tri mjeseca, od 10 maja do 10 avgusta, nakon čega slijedi kraći odmor a treninzi se nastavljaju u septembru.

“Pozivamo sve mališane od 5 do 12 godina da nam se pridruže i provedu nezaboravno ljeto u zdravoj i aktivnoj atmosferi.Roditelji, podržite dijete na putu prema sportskom uspjehu i ličnom razvoju, upišite ga u sportsku akademiju u Srebreniku! Dobro nam došli” – poručuju iz Sporstke akademije Srebrenik.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime