IMATE PROBLEMA SA PREKOMJERNIM ZNOJENJEM? OVO JE NAJUČINKOVITIJE RJEŠENJE!

0
266

Prekomjerno znojenje ili hiperhidroza, pogotovo tokom ljeta zna biti prilično neugodna pojava, koja je u u većini slučajeva bezopasna, ali može nam značajno otežati i uticati na kvalitet života pojedinca.

Uprkos pojačanoj higijeni, jakim antiperspirantima i lijekovima, hiperhidrozu je u ljetnom periodu teško držati pod kontrolom. Često tuširanje ili presvlačenje tokom dana uzima mnogo vremena, osjećaj nelagode prilikom skidanja sakoa zbog znojnih mrlja na košulji, nelagoda kod rukovanja zbog znojnih dlanova, sve to može uticati na društveni život pa čak i na karijeru ili posao.

U današnje vrijeme, osobe koje pate od hiperhidroze na raspolaganju imaju nekoliko mogućnosti koje će ublažiti neugodne simptome hiperhidroze. Dostupan je čitav niz hirurških i nehirurških mogućnosti, koje se razlikuju u cijeni, nuspojavama i periodu djelovanja.

Jedan od najefektivnijih tretmana hiperhidroze jeste tretman botoxom, idealan za sportiste, ljude sa pojačanim aktivnostima, poslovne ljude i sve one kojima hiperhidroza predstavlja neprijatnost u svakodnevnom životu, posebno tokom vrelih ljetnih dana.

Ovim tretmanom se uspješno mogu tretirati regije glave, pazuha, šaka i stopala, a nakon tretmana produkcija znoja se reducira čak 80 – 100%.

Botox tretman hiperhidroze je bezbjedan, usavršen i jednostavan nehirurški tretman, traje svega 30 minuta, efekat tretmana je trajan od 6 do 12 mjeseci, a podjednako je učinkovit kod žena i kod muškaraca.

Za najbolji i najpouzdaniji tretman botoxom, preporučujemo Centar za estetsku medicinu i estetsku hirurgiju – “ESTETIKA DR. BURGIĆ” u Tuzli, gdje se svi estetski tretmani izvode po najnovijim trendovima svjetske antiage medicine.

Zakažite svoj termin već danas i prepustite se u ruke vrhunskog tima  stručnjaka koji će vam pomoći da riješite problem prekomjernog znojenja ali i bilo koji drugi estetski problem te postignete željeni izgled koji će vam vratiti samopouzdanje.

Za više informacija o botox ali i ostalim tretmanima posjetite njihovu zvaničnu web stranicu  https://www.estetikadrburgic.com/botox

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime