Tuga u Mionici: Danas dženaza Zijadu Mešanoviću, vlasniku mioničkog RANČA

0
596

Danas se Mionica i okolina opraštaju od Zijada Mešanovića, vlasnika RANČA u Mionici, koji je tragično poginuo u saobraćajnoj nesreći u svojoj 56. godini života. Dženaza će biti klanjana danas u 17:00 sati, a kreće pola sata ranije ispred kuće žalosti u Mionici, gdje će se okupiti porodica, prijatelji i svi koji su imali sreću poznavati ovog izuzetnog čovjeka.

Zijad je bio poznat kao dobra, pozitivna i druželjubiva osoba. Njegova toplina i ljubaznost ostavile su dubok trag na svakoga ko ga je poznavao. Djeca su ga posebno voljela, a kako narod kaže, koga djeca vole, taj ne može biti loš čovjek. Ostavio je neizbrisiv trag u srcima mnogih, posebno onih najmlađih koji su uživali u radosti i toplini koju je pružao na svom RANČU.

Iza Zijada su ostali roditelji, supruga Zamira i sinovi Nahid i Emir. Ova tragedija je duboko potresla njihovu porodicu i sada im je više nego ikad potrebna podrška.

Zijad je bio stub svoje zajednice i njegova prisutnost će svima nedostajati. U ovim teškim trenucima, potrebno je pružiti podršku njegovoj porodici, kako bi prebrodili ovaj nenadoknadivi gubitak i nastavili dalje, noseći sa sobom sjećanje na jednog divnog čovjeka.

Zajednica se danas oprašta od Zijada, ali njegova dobrota i ljubav koje je širio, nastavit će živjeti kroz sve one koji su ga poznavali.

Neka mu je vječni rahmet, a njegovoj porodici iskreno saučešće u njihovom bolu i podrška u ovim teškim trenucima.

U znak sjećanja na ovog velikog čovjeka, dijelimo sa vama jednu od reportaža snimljenih na njegovom RANČU u Mionici:

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime