Srebreničanka anđeoskog glasa: Elma Hadžić oduševila novim hitom ‘Polovna Ljubav’

0
330

Elma Hadžić, djevojka bisernog glasa iz Srebrenika, ponovo je osvojila srca publike širom regiona novom pjesmom “Polovna ljubav”. Muziku i aranžman radio je Šaško Nikolić, talentovani producent koji je također zaslužan za Elminu “ličnu kartu” – hit pjesmu “So i med” a tekst je napisala Mira Mijatović.

“Prije pet godina izašla je pjesma ‘So i med’ koja mi je donijela mnogo i promijenila moj smjer u karijeri. Sada, nakon završetka jednog meni jako bitnog ciklusa, počinje moje novo muzičko poglavlje! Pjesma ‘Polovna ljubav’ je početak jedne divne priče i svega onoga što vas čeka u ovoj godini, a i narednom periodu,” kaže Elma, ne skrivajući sreću i zahvalnost za svu podršku koju dobija od svoje vjerne publike već desetak godina.

Elma je vanserijski talentovana kada je u pitanju muzika, ali je i izuzetno posvećena obrazovanju, koje je uvijek stavljala na prvo mjesto, čak i ispred njene velike ljubavi – muzike. Svoj trud i upornost krunisala je diplomom Medicinskog fakulteta u Tuzli, potvrdivši time da se fakultet i muzika mogu uspješno spojiti. Pored studija, Elma je radila u zlatarskoj radnji svojih roditelja, pokazujući svoju svestranost i predanost porodici. Uz sve to, nalazila je vremena i za učenje stranih jezika, dodatno obogaćujući svoje znanje i vještine.

Zbog njenog fokusa na obrazovanje, rad na novoj pjesmi bio je na čekanju sve dok nije stekla diplomu. Sada, kada je konačno publici predstavila “Polovnu ljubav”, mišljenja su da se čekanje itekako isplatilo. Pjesmu prati i vrlo kvalitetan spot koji potpisuje Vedad Jašarević, a koji možete pogledati na Elminom zvaničnom YouTube kanalu https://www.youtube.com/@elmahadzic_official.

Sudeći po prvim reakcijama na pjesmu, “Polovna ljubav” je još jedan hit u Elminom repertoaru, a mi se unaprijed radujemo svemu što nam ova talentovana djevojka priprema u budućnosti.

Pozivamo vas da i vi poslušate “Polovnu ljubav” uživate u novom muzičkom poglavlju Elme Hadžić, ali i da se pretplatite na njen YouTube kanal jer ova talentovana djevojka zaslužuje svaki vid podrške.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime