SISTERS STUDIO EB: Oaza ljepote i profesionalizma u Srebreniku

0
883

U ulici 25. novembra u Srebreniku, preko puta gradskog parka, nalazi se frizersko-kozmetički studio “Sisters EB”, mjesto gdje ljepota dobija potpuno novi smisao. Osnovale su ga sestre Elma i Belma, a predstavlja savršeni spoj strasti, truda i apsolutne posvećenosti.

Studio “Sisters EB” je zapravo topla priča o sestrinskoj ljubavi, upornosti i hrabrosti, te dokaz da snovi koji su podržani ljubavlju i trudom postaju stvarnost. Belma je odlučila napustiti stabilan posao u banci kako bi se posvetila svojoj istinskoj ljubavi – frizerskom zanatu. Njena strast prema kreiranju predivnih frizura pretočena je u svaki detalj rada studija “Sisters EB”. Bilo da se radi o šišanju, farbanju, feniranju ili izradi svečanih frizura, Belmine čarobne ruke napravit će vam frizuru na kojoj će vam svi pozavidjeti.

“Sisters EB” nudi kompletan paket ljepote. Pored frizura koje su Belmina specijalnost, Elma se brine za druge kozmetičke usluge kao što su nadogradnja noktiju, oblikovanje obrva, nadogradnja trepavica (ruski volumen i prirodan look) a nude i usluge profesionalnog šminkanja.

Njihov frizersko-kozmetički studio je mjesto gdje se klijenti osjećaju posebno, a s obzirom da one svojim klijentima žele pružiti vrhunsku uslugu, koriste samo najkvalitetnije preparate.

Takođe, sestre Belma i Elma neprestano rade na svom usavršavanju. Pohađale su brojne akademije i radionice kako bi uvijek bile u korak s najnovijim trendovima i tehnikama u frizerskoj i kozmetičkoj industriji. Njihova predanost i stručnost garantuju da će svaki klijent iz salona izaći sa osmijehom i zadovoljan svojim izgledom.

Stoga, ukoliko želite osvježiti svoj izgled ili pak želite potpunu transformaciju, frizersko-kozmetički studio “Sistres EB” je pravi izbor za vas!

Posjetite ih na adresi ulica 25. novembra, preko puta gradskog parka u Srebreniku i doživite jedinstveno iskustvo ljepote i profesionalizma. Prepustite se vještim rukama sestara Belme i Elme i dozvolite im da svojom kreativnošću istaknu vašu ljepotu.

Za više informacija i rezervacije pozovite 062 491 847 ili ih kontaktirajte putem Facebook stranice i instagram profila Sisters studio EB.

“Vaša ljepota je naša misija!” – poručuju Elma i Belma – SISTERS STUDIO EB.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime