Made in BiH: Tradicija, ekološka osviještenost i vrhunski kvalitet – proizvodi iz Hrastika osvajaju EU!

0
299

U Europi je posljednjih godina značajno porasla ekološka osviještenost. Mnoge zemlje EU ohrabruju svoje građane i pružaju podsticaje da sobna vrata od umjetnih materijala zamijene drvenim vratima.

Hrastik Živinice je od samog osnivanja ekološki osviještena kompanija a Europa je već davno prepoznala kvalitet koji Hrastik nudi, pa tako ova kompanija već izvozi svoje proizvode na zahtjevno EU tržište. Jedan od proizvoda na koji su posebno ponosni jesu sobna vrata koja se u Hrastiku proizvode od najkvalitetnijeg drveta i po želji i mjeri kupca. Prepoznatljiva su po vrhunskom kvalitetu, modernom dizajnu, otpornosti na mehanička oštećenja i savršenom uklapanju u svaki stil interijera. Takođe, u ponudi imaju i vrata italijanskog brenda Braga.

Kako bi iskoristivost bila što bolja, u Hrastiku od kvalitetnog materijala koji ostane nakon proizvodnje vrata izrađuju razne proizvode i elemente od punog drveta. Ovi elementi koriste se, između ostalog, i za police koje se izvoze u mnoge zemlje EU, pa tako mnoge markete širom Europe krase prelijepe police “made in BiH” – proizvedene upravo u Hrastiku u Živinicama.

VIDEO: Proizvodnja u punom zamahu: https://www.instagram.com/p/C9QJTknizjG/

Hrastik također proizvodi kompletnu rezanu građu po mjeri i želji kupca, od vrhunskog drveta i po veoma povoljnim cijenama. Proizvodni proces završavaju proizvodnjom peleta, čime pokazuju svoju ekološku osviještenost – u ovoj kompaniji se sve iskoristi na najbolji mogući način!

Kvalitet uvijek nađe svoje mjesto, pa tako Hrastik danas u zemlje Evrope izvozi gotove proizvode visokog kvaliteta, čime ruši predrasude da se iz Bosne i Hercegovine izvoze samo poluproizvodi.

Hrastik Živinice je primjer uspješne bh. kompanije koja spaja tradiciju, ekološku svijest i vrhunski kvalitet. Njihovi proizvodi pronašli su svoje mjesto na europskom tržištu, potvrđujući da bosanski kvalitet može parirati najboljima u svijetu.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime