U Tinji kod Srebrenika održan nogometni turnir za omladinske selekcije

0
176

U organizaciji Omladinskog pogona Mladost Tinja, danas je u Tinji održan nogometni turnir za omladinske selekcije. Ova prelijepa sportska priča okupila je veliki broj nogometaša iz raznih dijelova regije. Turnir je otvorio gradonačelnik Srebrenika Adnan Bjelić.

“Sve čestitke organizatoru ove prelijepe sportske priče, a našim najmlađima kao i njihovim roditeljima želim puno sreće i ustrajnosti u ostvarenju zacrtanih ciljeva. Nadam se da će ovaj turnir postati tradicionalan i da će svake godine okupljati sve veći broj mladih sportista.” – rekao je ovom prilikom gradonačelnik Bjelić.

Ovaj događaj je bio pravi praznik sporta, ispunjen dječijom radošću, nadmetanjem i majstorijama naših najmlađih fudbalera. Svoje nogometno umijeće pokazali su mališani iz Srebrenika, Tuzle, Doboj, Banovića, Gračanice, Brčkog i drugih sredina.

Otvorenje turnira dodatno je obogaćeno nastupom najmlađih polaznika folklornog ansambla “Oaza” iz Tinje. Podrška nije izostala, a svi prisutni uživali su u tradicionalnim plesovima i kulturnom programu.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime