Srebrenik bogatiji za novi biznis: PHYSIO CAUSA nudi revolucionarni pristup fizioterapiji

0
1467

Srebrenik je od sada bogatiji za još jedan novi i inovativan biznis! Poduzetnički poduhvat pod nazivom “Physio Causa”, pod vodstvom diplomiranog fizioterapeuta Edina Dugalića, nudi širok spektar usluga koje će pomoći građanima da unaprijede svoje zdravlje i kvalitet života.

Vlasnik Edin Dugalic diplomirani je fizioterapeut sa iskustvom u tretiranju raznih zdravstvenih problema. U svojoj praksi, Edin primjenjuje najnovije tehnike i metode koje su se pokazale izuzetno efikasnim. Usluge koje “Physio Causa” nudi uključuju:

Hidžamu – tradicionalnu tehniku koja pomaže u detoksikaciji organizma i poboljšanju cirkulacije.

Kiropraktiku – tretmane za ispravljanje problema s kičmom i zglobovima.

Akupunkturu – drevnu kinesku metodu za ublažavanje bola i liječenje raznih zdravstvenih stanja.

Tretmane sportskih povreda – specijalizirane tretmane za sportiste i rekreativce.

Tretmane bolnih stanja u donjem i gornjem dijelu leđa – uključujući i bolna ramena i petne trnove.

“Physio Causa” je već postala popularno odredište za brojne sportiste sa područja Srebrenika i cijelog Tuzlanskog kantona, koji su prepoznali kvalitet i efikasnost tretmana koje Edin nudi.

Ono po čemu se “Physio Causa” izdvaja od ostalih fizioterapeuta je jedinstven pristup liječenju. Umjesto da tretira samo posljedice problema, Edin traži uzrok, što je i inspirisalo naziv poduhvata. “Causa” na latinskom znači uzrok, a upravo to je filozofija koju Edin primjenjuje u svom radu – pronalaženje i tretiranje uzroka problema za dugoročne rezultate.

“Physio Causa” se nalazi u Srebreniku, na adresi Teritorijalne odbrane ‘92. Tretman možete zakazati na broj telefona +387 62 816 122, ili putem Facebook stranice Physio Causa – https://t.ly/w3eBt

Zdravlje je naše najveće bogatstvo, a uz Edinovu pomoć, korak ste bliže optimalnom zdravlju i blagostanju. Posjetite ordinaciju “Physio Causa” i osjetite razliku koju donosi stručni pristup usmjeren na uzrok problema.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime