Adrenalinski spektakl u Špionici: Auto kros utrke u nedjelju od 11 sati!

0
515

Špionica će u nedjelju, 18. avgusta biti domaćin pravog adrenalinskog spektakla! Ljubitelji adrenalina i brzine imat će priliku da uživaju u spektakularnim auto kros utrkama koje će testirati brzinu, vještinu i hrabrost vozača u specijalno opremljenim vozilima. Početak utrka planiran je od 11:00 sati, a staza se nalazi u Špionici, pored magistralnog puta, skretanje prema restoranu “Ribarska priča.”

Ovaj jedinstveni događaj obećava uzbuđenje na svakom metru. Svaki zavoj, svaki skok, bit će prilika za vozače da pokažu svoje najbolje sposobnosti, a publika će imati priliku osjetiti strast brzine i vatreni duh takmičara.

Za sve posjetioce osiguran je besplatan parking, što će dodatno olakšati dolazak i uživanje u ovom događaju koji organizuje Sportski auto klub “Auto kros Srebrenik. Generalni sponzor ovog adrenalinskog spektakla je AM Gradnja.

Prijave su još uvijek otvorene, a za sve dodatne informacije zainteresovanima je na raspolaganju telefon broj: 061 821 425, kao i Facebook stranica https://shorturl.at/FMKdW.

Ne propustite priliku da prisustvujete ovom vrhunskom sportskom događaju i budete dio adrenalinskog spektakla u nedjelju, 18. avgusta! Dođite u Špionicu i osjetite pravu snagu i brzinu auto kros utrka!

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime