Srebrenik ujedinjen za budućnost: Impozantnim skupom Adnan Bjelić krenuo ka drugom mandatu!

0
273

Večeras je u Srebreniku održan impozantan skup kojim je zvanično otvorena izborna kampanja aktuelnog gradonačelnika, kandidata koalicije SDP, NiP, Naša stranka i SBiH.

Pod snažnim sloganom “Ujedinjeni za Srebrenik”, Bjelić je najavio odlučnu borbu za dalji napredak i razvoj grada, uz podršku ujedinjenih političkih snaga i velikog broja okupljenih građana.

Na skupu su predstavljene i liste kandidata za predstojeće izbore, pri čemu su nosioci istih iz svih stranaka članica koalicije izložili svoje planove rada i prioritete za dalji razvoj Srebrenika te predstavili liste na čijem su čelu. Svaki od njih istakao je važnost zajedničkog djelovanja u cilju jačanja lokalne zajednice, s posebnim fokusom na infrastrukturu, obrazovanje i zapošljavanje.

Tokom razgovora, kandidat za gradonačelnika je istakao ključne projekte i dostignuća iz prethodnog mandata, naglašavajući da “samo zajedničkim radom možemo osigurati svijetliju budućnost Srebrenika.” Okupljeni građani su uz ovacije podržali njegovu viziju i plan za nastavak razvoja grada, potvrđujući snagu i povjerenje u ovaj politički tim. Kampanja je započela s jasnom porukom – Srebrenik je ujedinjen i spreman za nove pobjede!

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime