Gračanica: Uskoro otvaranje dnevnog centra za djecu “Mali princ”

0
80

Gračanica će uskoro postati bogatija za novi, moderni dnevni centar za djecu – “Mali princ.” Ovaj centar, smješten u Potok Mahali, pružit će sigurno, zabavno i edukativno okruženje za djecu uzrasta od 3 do 6 godina.

Centar “Mali princ” ima za cilj stvoriti prostor gdje se mališani mogu igrati, učiti i razvijati svoje vještine kroz pažljivo osmišljen nastavni plan i program (NPP). U njemu će djeca imati priliku sudjelovati u raznovrsnim aktivnostima koje potiču njihov razvoj – od kreativnih radionica i edukativnih igara, do sportskih aktivnosti i časova domaćinstva.

Dnevni centar “Mali princ” nudi:

  • Kreativne radionice i radionice “mali naučnici”, gdje djeca istražuju svijet kroz zabavne i interaktivne eksperimente.
  • Sportske aktivnosti, koje potiču zdrav stil života i timski duh.
  • Časove domaćinstva, koji mališanima pomažu u stjecanju osnovnih životnih vještina.
  • Individualni pristup svakom djetetu, osiguravajući da se svaki mališan osjeća posebno i podržano.
  • Sigurno i poticajno okruženje koje zadovoljava visoke standarde u radu s djecom.

Otvorenje dnevnog centra za djecu “Mali princ” bit će popraćeno posebnim pogodnostima za sve nove članove, a cijeli mjesec novembar bit će posvećen “Danima otvorenih vrata”, kada će roditelji i djeca moći posjetiti centar i upoznati se s programom i osobljem.

Za više informacija o upisu i ponudi Dnevnog centra “Mali princ,” možete kontaktirati centar putem telefona 061/664-667.

Pridružite se velikom otvorenju i omogućite svojoj djeci da rastu, uče i uživaju u okruženju koje je stvoreno s ljubavlju i pažnjom!

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime