TOP trendovi naočara u 2024: Ono što je HIT u Milanu i Parizu pronašla sam u optici Ustavdić!

0
210

Proljeće je stiglo i vrijeme je da se počastimo novim, trendi naočarima za sunce. Ovaj nezaobilazni modni dodatak štiti vid i zdravlje očiju, jer dugotrajna izloženost štetnim UV zrakama povezana je s brojnim problemima poput katarakte, makularne degeneracije, fotokeratitisa i slično.

Što se tiče trendova sunčanih naočara za ovu godinu, KLASIK je uvijek u trendu pa će tako i ovu godinu obilježiti tanki pravokutni okviri, koje zbog njihove udobnosti i fleksibilnosti biraju mnoge svjetski poznate osobe. Odličan su izbor za poslovne ali i neformalne prilike.

Dobra vijest za ljubitelje VINTAGE I RETRO OKVIRA, oni su IN i ove sezone! Dobar su izbor za mlade, ali i za one nešto starije.  S vintage i retro okvirima ne možete pogriješiti a ovo je ujedno i trend sa najviše preporuka.

Još jedan jednostavan i bezvremenski trend koji će obilježiti i 2024. godinu jesu METALNI OKVIRI, posebno u kombinaciji sa klasičnim pravokutnim formatima leće. Za ljubitelje OVERSIZE modela odlična vijest je da ovaj trend ostaje IN i ove godine. 

OVALNI OKVIRI popularni su dugi niz godina i pouzdana su opcija za sve koji žele tradicionalniji izgled, a dobra vijest je da su ovalni okviri u trendu i ove sezone, baš kao i UGLASTI OKVIRI te četvrtaste naočare sa cijelim okvirom.

I na kraju da ne zaboravim vječni povratak PILOT NAOČARA. Ovaj format koji je proslavio čuvene Ray-Ban naočare i ove godine je TOP izbor i “must have” za oba spola.

Ono što je mene prijatno iznenadilo i potpuno oduševilo jeste da sve što je trenutno HIT u svijetu naočara IMAJU U OPTICI USTAVDIĆ, i ne samo to! Osoblje je izuzetno ljubazno, maksimalno posvećeno kupcu i bez obzira koliko trajalo, strpljivo će sa vama tražiti okvir i model koji najviše odgovara vašem obliku lica. 

Pored najvećeg izbora najmodernijih naočara, optika Ustavdić ima i veliki izbor najmodernijih dioptrijskih okvira i naočalnih stakala, kontaktnih sočiva i otopina za kontaktna sočiva.

Takođe, u optici Ustavdić možete potpuno besplatno obaviti pregled vida, beskontaktnom metodom, a o ostalim uslugama informišite se na web sajtu https://www.optikaustavdic.com/

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime