PO PRVI PUT U BIH I TO U TUZLI, AMERIČKI  DERMOKOZMETIČKI BREND CIRCADIA

0
762

Po prvi put u Bosni i Hercegovini, održava se edukacija s predstavljanjem proizvoda američkog dermokozmetičkog brenda Circadia.

Uz predavanje na temu anti-agea i hiperpigmentacija koje će da održi dr. Burgić, spec. maksilofacijalne hirurgije, ekskluzivno biće predstavljena i Dermaplaning with Circadia tehniku, temeljena na višegodišnjoj ekspertizi protokola uz više od 20.000 edukovanih polaznika.

Riječ je o posebnoj i drugačijoj tehnici od ostalih koje se nude na tržištu jer Circadia ima razvijene protokole koji su najnapredniji svoje vrste koji koriste jednokratne hirurške nožiće od nerđajućeg čelika (made in USA), što omogućava najbolje moguće rezultate za klijenta.

Osim toga, biće prezentovan i najnoviji Hydrafacial Syndeo uređaj, koji predstavlja inovaciju u području hidrodermoabrazije s čak 130 prijavljenih patenata u samo jednom uređaju/tretmanu. Godišnje se izvede više od 3.5 miliona Hydrafacial tretmana u svijetu, što znači da se otprilike svakih 15 sekundi izvodi jedan.

DR BURGIĆ O CIRCADIA  DERMOKOZMETICI

“Svojim pacijentima preporučujem Circadia proizvode jer vjerujem u njihovu učinkovitost, kvalitetu i posvećenost zdravlju kože na temelju mojih profesionalnih iskustava i rezultata koje sam vidjela na svojim pacijentima.
Circadia se također ističe svojom predanošću znanstvenom istraživanju i inovacijama u području njege kože, što ih čini pouzdanim izborom za korisnike koji traže vrhunsku njegu kože. Njihova linija proizvoda prilagođena je različitim tipovima kože i specifičnim potrebama, što omogućava personaliziran pristup njezi kože. Moji pacijenti su primijetili poboljšanje teksture kože, smanjenje sitnih linija i bora te općenito zdraviji i sjajniji ten nakon redovite upotrebe Circadia proizvoda.”

Sudjelovanje na događaju je u potpunosti besplatno, ali zbog ograničenog broja mjesta, prijave su obavezne.

Broj mjesta je ograničen, osigurajte svoje i prijavite se na sara@revelo.hr ili +385 91 622 5469!

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime