ZLATNI MOMCI IZ SREBRENIKA: Odbojkaši MSŠ Srebrenik osvojili titulu PRVAKA FEDERACIJE BiH!

0
541

Kakanj je u srijedu, 29. maja bio domaćin Malih olimpijskih igara, koje su okupile veliki broj učenika iz različitih dijelova Bosne i Hercegovine. Među učesnicima, posebno su se istakli odbojkaši iz Mješovite srednje škole (MSŠ) Srebrenik, koji su svojim talentom, disciplinom i timskim duhom osvojili titulu prvaka Federacije BiH u odbojci.

Odbojkaška ekipa MSŠ Srebrenik nije samo briljirala na terenu, već je pokazala i izvanrednu kulturu i odgovornost. Njihovo ponašanje i fer igra ostavili su snažan utisak na sve prisutne, čime su postavili visok standard za buduća takmičenja. Kvalitet i dominantnost njihove igre bili su očigledni, ali ono što ih je dodatno istaklo bila je njihova sportska etika i timski duh.

Ovi talentovani mladići ne samo da su predstavljali svoju školu u najboljem svjetlu, već su ponosno zastupali i Srebrenik, te Tuzlanski kanton. Njihov uspjeh je još jedan dokaz da je Srebrenik uvijek bio i ostao mjesto dobre odbojke, te da ima bogatu tradiciju u ovom sportu.

Odbojkaška ekipa MSŠ Srebrenik je pokazala da se trud, disciplina i sportski duh uvijek isplate. Njihova posvećenost i upornost donijeli su im zasluženo prvo mjesto i titulu prvaka.

Čestitamo im na trudu, borbi, fer i korektnoj igri te na osvojenoj tituli i želimo im još mnogo uspjeha u budućnosti!

Pogledajte video proglašenja PRVAKA FEDERACIJE BiH: https://shorturl.at/LTfpg

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime