(VIDEO) NEVJEROVATNA IZDRŽLJIVOST: Sobna vrata iz HRASTIKA otporna na grebanje, udaranje i ostala oštećenja, a laka za održavanje!

0
600

Kompanija Hrastik d.o.o. Živinice  koja je iz samostalne zanatske radnje prerasla u ozbiljnu tvornicu proizvoda od drveta, kontinuirano proširuje svoje mogućnosti i već pola stoljeća nudi sasvim novi i drugačiji pristup u izradi građevinske stolarije.

Ono što sa ponosom ističu jesu drvena sobna vrata iz vlastite proizvodnje koja kombinuju prirodu, eleganciju, funkcionalnost i vrhunski kvalitet.

Dostupna u različitim bojama, teksturama i dezenima, ova vrata se lako uklapaju u svaki enterijer. Vrata  se izrađju po mjeri i želji kupca, što omogućava širok spektar mogućnosti za personalizaciju prostora, te garantuje maksimalno zadovoljstvo i prilagođenost specifičnim potrebama kupca.

Sobna vrata proizvedena u Hrastiku obložena su CPL folijom, što ih čini izuzetno otpornima na grebanje, udaranje i ostala mehanička oštećenja.

Zahvaljujući kvalitetnim materijalima, ova vrata se lako čiste i održavaju, a poliuretanski premazi dodatno osiguravaju dugovječnost i postojanost boja.

Pored svojih, Hrastik nudi i vrata italijanskog brenda BRAGA, koji su evropski sinonim za savršenstvo i stil.

Takođe, Hrastik d.o.o. Živinice nudi i kvalitetni drveni pellet po akcijskim cijenama, te širok asortiman rezane građe svih dimenzija.

Posjetite ih u Živinicama i otkrijte kako i vi možete unijeti prirodu i vrhunski dizajn u svoj dom.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime