ISKORISTITE PRILIKU: Sezonski popusti na Daikin klime u Telix klima centru Tuzla!

0
250

Daikin časti svoje kupce sa novim popustima pred sezonu! U Telix klima centru u Tuzli, koji je ovlašteni uvoznik, distributer i serviser Daikin klima uređaja, u toku su nevjerojatni popusti do 15% na spomenute klima uređaje! Ne propustite odličnu priliku za rješenje grijanja ili hlađenja u vašem objektu uz vrhunske Daikin klime.

Daikin klime su poznate po svojoj izuzetnoj efikasnosti, pouzdanosti i vrhunskom kvalitetu, a sada ih možete dobiti po još povoljnijim cijenama.

Posjetite Telix klima centar na adresi Stupine B2 i iskoristite ovu sjajnu ponudu. Kao ovlašteni distributer, Telix klima centar garantuje vrhunski kvalitet, pouzdanost i efikasnost Daikin klima uređaja, a stručno osoblje će vam pomoći da odaberete idealan model koji će savršeno odgovarati vašim potrebama.

Uživajte u savršenoj temperaturi tokom cijele godine uz Daikin klime i Telix klima centar – vašeg pouzdanog partnera za klimatizaciju!

Za sve dodatne informacije, možete ih kontaktirati na brojeve telefona 035/277-100 i 061/510-955. Potražite ih i na Facebooku https://www.facebook.com/TelixTuzla ili posjetite web sajt https://telix.ba/

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime