ZASAD D.O.O ŠPIONICA:Ludo niske cijene! Iskoristite predbajramsko sniženje i obnovite garderobu!

0
717

Firma Zasad doo Špionica pripremila je posebno iznenađenje za svoje kupce – predbajramsko sniženje koje ne smijete propustiti! U period od 5. do 16. juna cjelokupan asortiman biće snižen za 20%! Ovo je savršena prilika da obnovite garderobu unikatnim i brendiranim komadima po nevjerovatno niskim cijenama.

Nekoliko je razloga zašto čak i oni sa nešto dubljim džepom sve češće kupuju u second hand radnjama.

Prvi i osnovni razlog je štednja novca: Kupovina u second hand radnjama omogućava nam da uštedimo značajnu količinu novca. Odjeća je često upola jeftinija nego u regularnim trgovinama, a ponekad možemo pronaći i vrhunske brendove po simboličnim cijenama.

Unikatni komadi: U second hand radnjama često možemo pronaći unikatne i vintage komade koje nežemo vidjeti nigdje drugdje. To nam omogućava da izrazimo svoj stil na jedinstven način.

Brendirana odjeća po povoljnim cijenama: Second hand radnje poput radnje Zasad doo često imaju brendirane komade koji su vrlo pristupačni. Ovo je odličan način da dodate kvalitetne komade u svoju garderobu bez “bacanja para”.

Tokom predbajramskog sniženja, koje traje od 5. do 16. juna, u radnji Zasad d.o.o Špionica moći ćete kupiti: Muška odijela po cijeni od nevjerovatnih 16 KM, košulje i majice po cijeni od 2,40 KM, ženske spavaćice  2,40 KM, dječje body majice koje trenutno koštaju 1 KM će takođe biti dodatno snižene za 20%, kao i cjelokupan asortiman.

Ne propustite priliku da po nevjerovatnim cijenama obogatite svoj ormar kvalitetnim i unikatnim komadima odjeće.

Radno vrijeme radnje je od ponedjeljka do subote od 9:00h do 17:00h, a nedjeljom od 10:00h do 16:00h. Posjetite ih u Špionici, Industrijska zona, i uvjerite se zašto second hand radnje postaju sve popularnije, čak i među onima s dubljim džepom.

Za informaciju više na raspolaganju vam je Facebook stranica https://shorturl.at/MOM0b

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime