Progress M J – Nova prilika za fudbalski napredak u Srebreniku!

0
426

Sporski tim Progress M J iz Srebrenika nudi dodatne fudbalske treninge za sve koji žele unaprijediti svoje fudbalske vještine. Bez obzira na to jeste li profesionalac, amater ili omladinski fudbaler, njihov program je osmišljen tako da odgovara svim kategorijama igrača.

Predan, kontinuiran i planski rad su ključne komponente koje se koriste kako bi se kroz integralni fudbalski trening podigle fudbalske performanse na viši nivo. U timu Progress M J vjeruju da svako može pomjeriti svoje granice i postići izvrsnost uz pravilan pristup treniranju.

Jedan od korisnika usluga ovog tima je Vedad Garčević, omladinski reprezentativac Bosne i Hercegovine i jedan od najperspektivnijih mladih igrača naše države. Njegov primjer pokazuje koliko je važno imati kvalitetan trening i podršku stručnog tima.

U cilju pružanja sveobuhvatne podrške svojim klijentima/igračima, Progress M J je odnedavno proširio svoje usluge kroz saradnju s provjerenim i iskusnim fizioterapeutima i sportskim ljekarima. Novi paket usluga uključuje:

  • Ljekarske preglede
  • Antropometrijska mjerenja
  • Sportske masaže
  • Savjete o ishrani
  • Suplementaciju
  • Testove intolerancije na hranu
  • Rehabilitaciju nakon povreda

Ove usluge su od suštinskog značaja za fudbalsku karijeru, omogućavajući igračima da se brže oporave od povreda i ostvare svoj puni potencijal na terenu.

Ne propustite priliku da unaprijedite svoje fudbalske vještine i postanete dio tima koji je posvećen vašem napretku. Rezervišite svoje mjesto putem FB stranice Progress – dodatni fudbalski treninzi https://shorturl.at/KGLTv ili na broj +387 61 280 547.

Pomjerite svoje granice i postanite bolji fudbaler uz pomoć tima Progress M J!

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime