Srceparajuća izvedba: Mirza Selimović posvetio pjesmu preminuloj majci

0
1877

Mirza Selimović rasplakao je svoje kolege i pratioce na društvenim mrežama emotivnom posvetom svojoj majci. Naime, Mirza je snimio pjesmu “Rođena moja” i posvetio je majci Nedreti, koja je prije otprilike mjesec dana preminula nakon kratke i mukotrpne borbe sa zloćudnom bolešću.

U ovoj emotivnoj pjesmi osjeća se duboka tuga, ali i neizmjerna ljubav koju je Mirza osjećao i osjeća prema svojoj majci. Kroz stihove, on izražava svoju bol zbog gubitka, ali i zahvalnost za sve trenutke provedene zajedno. Pjesmu prati crno-bijeli lyric video, u koji je uvršteno nekoliko majčinih i zajedničkih, porodičnih fotografija. Pjesma je brzo pronašla put do srca mnogih, posebno onih koji su sami iskusili gubitak voljene osobe.

“Sve i da padnem ti bi rane te izliječila, rođena moja jedina. 𝐌𝐨𝐣𝐨𝐣 𝐦𝐚𝐣𝐜𝐢. (𝟏𝟗𝟔𝟕. – 𝟐𝟎𝟐𝟒.)” – napisao je Mirza u objavi na društvenim mrežama.

Njegova iskrena i dirljiva izvedba pjesme “Rođena moja” dotakla je srca njegovih obožavatelja, mnoge rasplakala i podsjetila na važnost izražavanja ljubavi i zahvalnosti prema onima koji su nam najbliži.

Ukoliko još uvijek niste čuli pjesmu, možete to učiniti klikom na link ispod:

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime