Uredite svoj dom bez stresa uz TEPIH CENTAR DALILA, kvalitet i raznolikost na jednom mjestu!

0
353

Uređenje doma može biti zabavno, ali i stresno ako moramo juriti iz jedne u drugu radnju u potrazi za različitim stvarima koje nam trebaju. Srećom, Tepih Centar Dalila, sa svojim poslovnicama na Tržnici Arizona kod kružnog toka i u hali broj XI, nudi sve što vam treba kako biste svoj dom učinili toplim, udobnim i stilizovanim: od tepiha, staza, prostirki, deka, prekrivača, jastuka, jastučnica…do sedžada za medžlise.

Izbor tepiha može da od dosadne sobe napravi omiljenu prostoriju u domu. Uz pravi tepih, soba može izgledati veće, komfornije i modernije, a u širokom asortimanu tepiha u Tepih centru Dalila sigurno ćete pronaći svoj stil. Moderni, tradicionalni, orijentalni i dječji tepisi, kao i prateće staze i etisoni samo su dio njihove bogate ponude. Svaki tepih je pažljivo odabran kako bi zadovoljio visoke standarde kvalitete i dizajna. Bilo da tražite elegantan tepih za dnevni boravak, moderne etisone za spavaću sobu ili praktične prateće staze za hodnike, ovdje ćete pronaći savršen izbor za svaki prostor.

Pored tepiha, u ponudi su i prekrivači i deke koje su mekane, lagane i savršene za svaku sezonu, od laganih prekrivača za ljetne noći, do mekanih i toplih dekica za zimske večeri. Također, dostupni su jastuci i jastučnice u raznim veličinama i bojama, koji se savršeno uklapaju u svaki stil i koji će upotpuniti izgled svakog prostora, te unijeti dozu luksuza i udobnosti u vaš dom.

Kada je u pitanju kupatilo, ne morate ga renovirati da bi promijenili stil i osvježili izgled vašeg kupatila. Dovoljno je da odaberete prave prostirke za kupatilo, koje su, zapravo najeksponiraniji detalj u vašem kupatilu, a u Tepih centru Dalila imaju širok asortiman setova za kupatilo koji, pored ostalog uključuju prostirke raznih boja i dezena koje će obogatiti i osvježiti izgled vašeg kupatila.  

Za ljubitelje prirodnog svjetla tu je širok izbor zebra zavjesa koje kombinuju funkcionalnost i moderni dizajn i koje omogućavaju kontrolu količine svjetlosti u prostoru.

Za ljubitelje opuštanja na otvorenom, tu su elegantne Bahama ljuljaške, koje će vaš vrt ili terasu pretvoriti u pravu oazu mira, opuštanja i uživanja!

Pored svega navedenog, u ponudi imaju i podmetače, stoličarke, kao i sedžade za medžlise.

Osim bogatog asortimana, Tepih Centar Dalila se ponosi ljubaznim osobljem koje je uvijek spremno pomoći vam pri odabiru idealnih proizvoda za vaš dom.

“Kvalitet je naš prioritet, ali to ne znači da ćete morati platiti visoku cijenu. Redovno nudimo akcije i popuste, čime omogućavamo našim kupcima da opreme svoj dom bez probijanja budžeta” – poručuju iz tepih centra Dalila.

Posjetite Tepih Centar Dalila na Tržnici Arizona, kod kružnog toka, ili u hali broj XI, i otkrijte bogat asortiman proizvoda koji će vaš dom učiniti ljepšim i udobnijim.

Ukoliko niste u mogućnosti posjetiti njihove prodavnice, sve artikle iz ponude možete naručiti online putem Facebook stranice Tepisi Dalila https://www.facebook.com/tepisidalila.dalila, a dostavu vrše širom Bosne i Hercegovine.

Uskoro ćemo ih i mi posjetiti pa ćete moći u video reportaži vidjeti šta sve možete pronaći u ovom tepih centru.

Ne propustite priliku da uredite svoj dom bez stresa i uz maksimalan užitak – Tepih Centar Dalila čeka na vas!

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime