Pojeli jagnjetinu, pa pobjegli iz restorana, zatim pobjegli sa pumpe ne plativši gorivo te krali u prodavnici.

0
583

Petočlana porodica iz nepoznatog mjesta prouzročila je niz incidenata u Jablanici tokom proteklog vikenda.Prema izvještajima, porodica je prvo napustila restoran “Lamb House” ne plativši račun u iznosu od 217 KM. Ubrzo nakon toga, počinili su pljačku lokalne prodavnice, gdje su otuđili neidentifikovanu količinu robe.

Račun u restoranu “Lamb House” iznosio je 217 KM i to za: kilogram i po janjećeg pečenja, porciju krompira, biryani piletinu, miješanu salatu, sladolede, bosansku kahvu, baklavu, koktele, panna cottu i macchiato.

Njihovo nezakonito ponašanje nastavilo se na benzinskoj pumpi u Jablanici, gdje su uspjeli ukrasti gorivo prije nego što su se udaljili u nepoznatom pravcu.Ova grupa lopova vozi se u sivom Audiju francuskih registracijskih oznaka piše Crna-Hronika.

“Traži se bilo koja informacija ukoliko neko zna ili je vidio osobu sa slike ili vozilo Audi A4 registarskih oznaka sa slike. Jela u restoranu Lamb House u Jablanici i pobjegla bez plaćanja računa.Zatim sa benzinske pumpe Energopetrol pobjegla bez plaćanja goriva i iz trgovine u ostrošcu bez plaćanja namirnica. Ostavila ukradenu kreditnu karticu kao dokaz u Lamb House restoranu. Bilo ih je petero i govore bosanski jezik osim muškarca sa njima koji je alžirskog/marokanskog porijekla. Hvala za svaku informaciju” – izjavili su iz restorana za portal Crna-Hronika.

Policija je pokrenula istragu i intenzivno traga za počiniteljima.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime