SREBRENIK: Završeno asfaltiranje prilaza Vatrogasnom domu

0
74

U sklopu radova na poboljšanju infrastrukture danas su u Srebreniku završeni radovi na asfaltiranju prilaza Vatrogasnom domu, što predstavlja značajan korak u okviru šireg plana dogradnje ovog objekta. Radovi su dio kontinuiranih napora usmjerenih na unapređenje uslova rada za Profesionalnu vatrogasnu jedinicu.

“Projekat asfaltiranja prilaznog puta i prostora oko Vatrogasnog doma poboljšao je funkcionalnost objekta, što omogućava efikasniji rad vatrogasaca i doprinosi bržim i sigurnijim intervencijama u kriznim situacijama. Ulaganje u infrastrukturu, zajedno sa opremanjem službi zaštite i spašavanja, predstavlja ključni dio strategije za jačanje sigurnosnih kapaciteta grada Srebrenika.” – istakao je gradonačelnik Srebrenika Adnan Bjelić.

Ova investicija osigurava kvalitetniju infrastrukturu i stvara bolje uslove za rad i obuku vatrogasaca, čime se unapređuje ukupna sigurnost građana. Grad Srebrenik i dalje ostaje posvećen daljnjem razvoju i jačanju ključnih službi koje svakodnevno brinu o sigurnosti lokalne zajednice.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime