Škola fudbala Špionica: Mali tim velikih uspjeha pod vodstvom Enesa Brčkalića

0
1026

Škola fudbala Špionica, pod vodstvom trenera Enesa Brčkalića, pravi je primjer kako ljubav prema sportu i predanost mogu voditi do velikih uspjeha. Iako se suočavaju s brojnim izazovima, ovi mladi fudbaleri neumorno nižu uspjehe, osvajajući medalje i priznanja na gotovo svakom turniru na kojem učestvuju.

Pobjeda na Bappa kupu donijela im je priliku da se takmiče na međunarodnom turniru u Italiji, gdje se trenutno nalaze. Mladi fudbaleri iz Špionice, godišta 2013/2014. ponosno predstavljaju svoj klub, svoj grad Srebrenik i Bosnu i Hercegovinu.

Iza njih su brojni turniri na kojima su ostvarili odlične rezultate, često osvajajući prvo ili drugo mjesto. Uspješni su i u organizaciji sopstvenih turnira, na kojima okupljaju talentovanu djecu iz regije.

Među značajnijim takmičenjima na kojima su briljirali izdvajaju i Cerna kup u Hrvatskoj, gdje su zauzeli drugo mjesto, pokazujući da se trud i rad itekako isplate.

Zanimljivo je da Škola fudbala Špionica, uprkos odličnim rezultatima koje postižu na terenu, nema donatora niti sponzora, i najveća podrška, kako na tribinama tako i u finanasijskom smislu su roditelji djece kao i trener Enes Brčkalić. Njihova posvećenost i predanost su temelj na kojem se grade svi uspjesi ovog tima.

Dok čekamo nove vijesti iz Italije, možemo biti sigurni da će ovi mladi fudbaleri nastaviti da nižu uspjehe, inspirišući sve svojim sportskim duhom, upornošću i timskim radom.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime