Malim koracima ka zvijezdama: Zmajevi iz Tinje otputovali na međunardni turnir u Italiju

0
614

Najmlađa ekipa NK Mladost Zmajevi – Omladinski pogon Tinja, vođeni ljubavlju prema fudbalu osvajaju BiH ali i šire. Predanim radom svoje snove polako pretvaraju u stvarnost.  Ovi talentovani dječaci i njihov neumorni trener Nedžad Arnautović putuju širom zemlje i regiona, ostvarujući sve veće uspjehe na sportskim terenima.

Medalje i priznanja koje su osvajali na svakom turniru svjedoče o njihovoj izvanrednoj igri i timskom duhu. Prošle godine, njihov trud i zalaganje doveli su ih na međunarodni turnir u Austriji, a ove godine ponovno su izborili plasman u Italiju, gdje su već jednom ostavili trag.  

Uz neprocjenjivu podršku trenera, roditelja, i cijele zajednice, mali Zmajevi nastavljaju svoju fudbalsku avanturu. Roditelji su bili i ostali njihovi najvatreniji navijači i najveća podrška – kako na terenu, tako i izvan njega, osiguravajući sve potrebne resurse za njihove uspjehe.

Pored roditelja, Zmajevi su i ovoga puta imali dodatnu finansijsku podršku od strane gradonačelnika Adnana Bjelića i Drina osiguranja na čelu s Nisvetom Sejdinovićem. Ekipa je jutros krenula na svoje novo sportsko putovanje u Italiju, s nadom da će i ovoga puta ponosno predstavljati svoju Tinju, grad Srebrenik ali i Bosnu i Hercegovinu. Želimo im sretan put i uopšte ne sumnjamo da će se vratiti sa novim medaljama i priznanjima.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime