Pripremite se za akciju: Auto kros utrke ove nedjelje u Špionici!

0
41

Ljubitelji adrenalina, brzih automobila i uzbudljivih takmičenja imaće priliku da prisustvuju auto kros utrkama koje će testirati spretnost i hrabrost vozača u posebno opremljenim automobilima. Auto kros utrke biće održane u nedjelju, 29. septembra sa početkom u 11:00 sati, a staza se nalazi u Špionici, skretanje prema restoranu “Ribarska priča.”

Uzbuđenje je zagarantovano! Ovaj događaj pruža idealnu priliku da se uživo doživi brzina i takmičarski duh. Na svakoj krivini i skoku, vozači će dati sve od sebe, a publika će osjetiti adrenalin i uzbuđenje koje donosi auto kros.

Za sve posjetioce osiguran je besplatan parking, što će dodatno olakšati dolazak i uživanje u ovom događaju koji organizuje Sportski auto klub “Auto kros Srebrenik.

Prijave su još uvijek u toku, a sve dodatne informacije možete dobiti pozivom na broj 061 821 425 ili putem njihove Facebook stranice Auto kros Srebrenik.

Ne propustite priliku da budete dio ovog adrenalinskog spektakla! https://www.facebook.com/AzraZna/videos/810485510990807

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime