Iz Srebrenika u svijet: Brend Endem Dresses osvaja Ameriku!

0
152

Modni brend Endem Dresses, iza kojeg stoji talentovana Srebreničanka Nerma Junuzović, pravi korake i na svjetskoj modnoj sceni. Poseban trenutak za ovaj domaći brend desio se u New Yorku tokom 79. Generalne skupštine UN-a, kada je Mirela Bećirović, supruga Predsjedavajućeg Predsjedništva Bosne i Hercegovine, nosila njihove elegantne kreacije na prijemima.

Endem Dresses predstavlja spoj vrhunskog dizajna, kvalitete i posvećenosti. Unikatne haljine koje dizajnira Nerma Junuzović odražavaju ljepotu, sofisticiranost i inovativnost, čineći ih savršenim izborom za sve posebne prilike. Svaka haljina izrađena je s ljubavlju i pažnjom prema detaljima, čime se osigurava da klijentice nose ne samo odjeću, već i umjetničko djelo koje ističe njihovu ljepotu i samopouzdanje.

Posebnost Endem studija leži u vlastitoj proizvodnji svih modela, što omogućava kontrolu kvalitete i maksimalno posvećivanje svakom detalju. Studio nudi personalizovane usluge za sve koji žele unikatne komade po mjeri, omogućavajući klijentima da učestvuju u procesu stvaranja dizajna koji odražava njihove želje i stil.

Uz haljine koje odišu elegancijom, Endem Dresses nudi i modne dodatke koji upotpunjuju izgled i stvaraju savršen modni dojam. Uvijek inspirisana ljepotom okoline i bogatstvom različitih kultura, dizajnerka Nerma kroz svoje kreacije unosi svježinu i jedinstvenost u svaku kreaciju, a svaka njena haljina je, zapravo, priča o snovima koji su postali stvarnost.

Endem Dresses dokazuje da domaći brendovi mogu dostojno predstavljati Bosnu i Hercegovinu na svjetskoj sceni. Srebrenik nije samo mjesto odakle potiču vrhunski pjevači, sportisti, matematičari….ovaj grad je takođe i mjesto odakle ljubav prema modi, umjetnosti i tradiciji putuje u svijet.

Endem studio se nalazi u Srebreniku, na adresi Bosanskih branilaca 5, a više informacija o ovom uspješnom domaćem brendu dostupno je na zvaničnom web sajtu www.endem.ba ili na Facebook stranici https://www.facebook.com/ModaEndem

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime