Bajramski koncert: Armin Muzaferija i hfz. Aziz Alili u kraljevskom gradu

0
320

Armin Muzaferija najavio je bajramski koncert u Srebreniku. Armin će se sa publikom u kraljevskom gradu družiti prvi dan Bajrama, odnosno 10. aprila.

“Drago mi je što ću radost Bajrama podijeliti sa dragim ljudima i publikom u Srebreniku. U kraljevski grad ne dolazim sam i vjerujem da će se mnogi obradovati kada čuju da će gost na koncertu biti moj prijatelj hfz Aziz Alili” kaže Armin.

Koncert će biti održan u Domu kulture u Srebreniku sa početkom od 19 sati. Ulaz je slobodan.

Inače, Armin Muzaferija nedavno je publiku obradovao novom kompozicijom „Lasto mala“ za koju je tekst radio prof. Džemaludin Latić, muziku Alen Lemešević, a aranžirao je Adnan Mušanović. Pjesma i video na najljepši način promoviraju bosanskohercegovačku kulturu, historiju i tradiciju, a zanimljivo je da je ona snimljena prije tri godine.

“Još jednom sam dokazao da ja ne radim komercijalno, već onako kako mi leži na srcu. Osjetio sam da je sada vrijeme da je objavim” kaže Armin Muzaferija.

Video je sniman u Etno Begovom selu u Nišićima, a u njemu se pojavljuju članovi benda Armina Muzaferije, kao i akademski glumci Elmir Krivalić i Merjem Šiljak.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime