SUPER VIJEST: Objavljen je konkurs za subvenciju nabavke toplotnih pumpi za TK!

0
457

Ministarstvo prostornog uređenja i zaštite okolice TK objavilo je Javni konkurs za sufinansiranje mjera smanjenja zagađenosti zraka na području TK za 2024. godinu pojedincima – fizičkim osobama. Ovu super vijest na društvenim mrežama podijelila je i tuzlanska renomirana kompanija Telix d.o.o, a detalje Javnog poziva pogledajte na – JAVNI KONKURS ZA SUFINANSIRANJE MJERA SMANJENJA ZAGAĐENOSTI ZRAKA NA PODRUČJU TUZLANSKOG KANTONA ZA 2024. GODINU POJEDINCIMA – FIZIČKIM OSOBAMA

Budućnost sistema grijanja i hlađenja krije se u toplotnim pumpama, koje su jedini sistem grijanja koji može grijati i hladiti, pritom osiguravajući savršenu temperaturu u bilo kojim vremenskim uslovima. Toplotnu pumpu je moguće kombinovati sa podnim grijanjem, radijatorima, kao i ventilokonvektorima koji osiguravaju aktivno hlađenje u ljetnom periodu.

Za svaki potrošeni kilovat sat električne energije dobija se od tri do pet kilovat sati toplotne energije ili rashladne energije ljeti, što je najjeftinije poredeći samo trošak proizvedene toplote, s trenutnim cijenama struje.

Daikin toplotne pumpe koriste do 80% energije iz obnovljivih izvora – tako značajno povećavaju uštedu energije i smanjuju štetni utjecaj na okoliš.

Inače, Telix d.o.o Tuzla generalni je uvoznik opreme Daikin za Bosnu i Hercegovinu. Dokazan je i provjeren partner kada je u pitanju ugradnja klima uređaja i toplotnih pumpi, iza ove renomirane kompanije je skoro tri decenije rada i preko 10.000 zadovoljnih kupaca, čiji broj konstantno raste.

Telix klima centar nalazi se na Stupinama B2 i nudi samo najkvalitetnije brendove toplotnih pumpi kao što su LG i Daikin. Možete ih kontaktirati na sljedeće brojeve telefona: 061 477 123; 061 510 955; 035 277 100; 035 280 414, ili putem emaila: prodaja@telix.ba i priprema@telix.ba.

Posjetite njihov web sajt www.telix.ba ili ih kontaktirajte putem zvanične FB stranice Telix Klima Centar.

https://www.facebook.com/share/dmRuhvt4u2NaCAtg/?mibextid=qi2Omg

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime