Women in Adria: Sredinom aprila u BiH stiže prva konferencija za žene u održivosti

0
480

Održivost je iz dana u dan sve važnija tema te je jedan od prioriteta sve većem broju kompanija. 

Women in Adria 18. aprila u Sarajevu organizuje prvu Konferenciju za žene u održivosti, koja je namijenjena svima onima koji „žive održivost“ i koji se žele inspirisati pričama snažnih žena na vodećim pozicijama u održivosti. Takođe, namijenjena je svima koji žele naučiti kako potaknuti zaposlenike na održivost te naučiti kako mi sami možemo pomoći sebi i svijetu. 

Samo neke od tema kojih će se panelistkinje i predavačice dotaći su: kako transformirati trenutne trendove održivosti u poslovnu prednost, šta je obnovljeni carbon black, kako biti i profitabilan i društveno odgovoran, koja je uloga komunikacija u održivosti te koje su pravne prepreke za održivu inovaciju.

Cilj ove konferencije je ukazati na rad za stvaranje bolje i održivije budućnosti, gdje će žene imati ključnu ulogu u oblikovanju pozitivnih promjena. Osnaživanje žena u biznisu, te networking, jako su bitan dio ovog događaja.

Women in Adria osnažuje žene da mijenjaju svijet. Ova najveća ženska poslovna mreža svakoj ženi daje podršku za ostvarivanje snova. Women in Adria čvrsto stoji iza ambicija svojih članica, te im pomaže u izgradnji karijernih puteva, bilo da se radi o pokretanju i rastu poslovanja ili izgradnji karijere u realnom ili javnom sektoru.

Konferencija že biti održana u Courtyard by Marriott, od 8:30h do 15:00 sati, a više informacija o programu konferencije kao i načinu prijave za učešće potražite na linku https://events.womeninadria.ba/events/18-04-2024-konferencija-za-zene-u-odrzivosti/

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime