RAJ ZA LJUBITELJE MESA: U Srebreniku otvoren “Butik mesa”

0
1454

Ljubitelji mesnih delicija u Srebreniku konačno su dobili mjesto na kojem mogu pronaći najkvalitetnije juneće, goveđe i svinjsko meso. U srebreničkom naselju Mehmeduša, preko puta apoteke Jasmina, danas je otvoren “Butik mesa”, savremeni maloprodajni objekat specijaliziran za prodaju mesa i proizvoda od mesa.

Pod sloganom “Premium okusi za vaše nepce” “Butik mesa” pruža vrhunsko kvalitetno juneće, goveđe i svinjsko meso, koje će zadovoljiti i najzahtjevnije gurmane. Ponuda obuhvata širok asortiman odabranih komada mesa, svježe i svakodnevno dostupne, pripremljene prema najvišim standardima.

Pored najkvalitetnijih komada mesa kao što su Ribeye steak, T-bone, Tom & Jerry Steak… u “Butiku mesa” možete pronaći i pažljivo odabrana vina i aperitive koji će upotpuniti svaku gastronomsku avanturu i pružiti jedinstveno iskustvo uživanja u kvalitetnom mesu i izvrsnim okusima.

Koliko su se Srebreničani obradovali ovom nesvakidašnjem butiku najbolje govori gužva kakva se odavno nije vidjela u ovom naselju.

Jasmina Slanjankić-Hasić, vlasnica apoteke “Jasmina” među prvima je čestitala komšijama i poželjela im sreću u radu.

“Kad te uspjeh tvojih komšija raduje kao tvoj vlastiti! Ne pamtim da nam je ulica bila “zatrpanija” autima! Za svakog ima mjesta u svakoj branši, ako kvalitetno radiš svoj posao. To sam sigurna. Sretan i uspješan rad dragi ljudi! Podržimo  jedni druge! I taman svakom” – poručila je Jasmina.

Posjetite “Butik mesa” u srebreničkom naselju Mehmeduša, preko puta apoteke Jasmina a više informacija potražite na FaceBook stranici https://www.facebook.com/butikmesasrebrenik

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime