26. april – prilika da POTPUNO BESPLATNO saznate sve o kozmetici koja prati ritam kože!

0
185

Može li kozmetika slijediti potrebe kože prema njenom prirodnom ritmu i pružati joj sve potrebno u tačno određeno vrijeme? Odgovor na to pruža Circadia, dermokozmetički brend čiji proizvodi omogućuju pojačanu zaštitu kože danju i stimuliraju njen oporavak noću.

Ovaj američki dermokozmetički brend osnovao je dr. Peter Pugliese, jedan od začetnika tretmana retinolom. Bazira se na prirodnom cirkadijanom ritmu naše kože i poštuje ga, što znači da prati promjene u stanicama tijela tokom 24 sata. Mijenjaju se, npr. temperatura, pH, kao i mogućnost kože da se regenerira i zaštiti. Circadijina kozmetika slijedi taj ritam te tako povećava efikasnost aktivnih sastojaka, a samim time koža postupno postaje zdravija i sjajnija.

Circadia osim profesionalne linije ima i proizvode za kućnu njegu, a u svima su čisti biljni sastojci, matične stanice, druga generacija vitamina i inovativna tehnologija peptida. Kozmetika je bez parabena, sulfata, sintetičkih parfema i bojila te je proizvedena bez okrutnosti nad životinjama. Nekoliko Circadijinih linija prilagođeno je svim tipovima i problemima kože – od akni, preko rozaceje i pigmentacija, do anti-aginga.

Nagrađivana američka dermokozmetika CIRCADIA napokon ima svoj launch u BiH, a vi je možete imati u svom centru!

Pridružite nam se 26. aprila u Tuzli, gdje ćete saznati sve o dokazano učinkovitim proizvodima uz predavanje dr. med. Musfahe Burgić, spec. maksilofacijalne kirurgije, s naglaskom na anti-age i hiperpigmentacije.

Osim toga, moći ćete uživo vidjeti i demonstracije nekih od najizvođenijih tretmana prema službenim Circadia protokolima, a sudjelovanje za sve je potpuno besplatno!

Osigurajte svoje mjesto i prijavite se slanjem privatne poruke ili e-mailom na sara@revelo.hr  ili na broj +38761735735

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime