Ljetni sajam “Zlatne ruke žena KRALJEVSKOG GRADA” uskoro u Srebreniku!

0
952

U organizaciji Udruženja žena “Diva” Srebrenik, a povodom obilježavanja 21. juna, Dana grada Srebrenika, ovog ljeta će biti održan četvrti po redu ljetni sajam pod nazivom “Zlatne ruke žena kraljevskog grada”. Sajam će se održati u utorak, 18. juna, na šetalištu u Srebreniku.

Iz godine u godinu, ovaj sajam postaje sve popularniji i posjećeniji, privlačeći ne samo udruženja iz Srebrenika, već i goste iz drugih gradova Tuzlanskog kantona i cijele Bosne i Hercegovine. Posjetitelji će i ove godine imati priliku vidjeti i kupiti razne proizvode koje su izradile vrijedne ruke žena kraljevskog grada, uključujući rukotvorine, suvenire, ručne radove i tradicionalna jela.

Prijave za sajam su otvorene, a svi zainteresirani koji žele biti dio ove prekrasne manifestacije mogu se prijaviti do 10. juna pozivom na broj telefona 062 931 388.

“Svake godine naš sajam privlači sve više posjetitelja i izlagača. Ponosni smo što možemo predstaviti rad naših članica i drugih udruženja iz cijele zemlje. Ovo je prilika da pokažemo koliko su žene kreativne i marljive, te da uživamo u njihovim proizvodima i radovima,” rekla nam je Dekida Zahirović, predsjednica Udruženja žena “Diva” Srebrenik.

Ovaj sajam je prilika za izlaganje i prodaju, ali i za druženje, razmjenu iskustava i povezivanje žena iz različitih dijelova zemlje. Posjetitelji će moći uživati u bogatom programu i raznovrsnoj ponudi, što čini ovaj događaj idealnim mjestom za sve one koji cijene rukotvorine i tradicionalne domaće proizvode.

Ne propustite priliku da budete dio ovogodišnjeg sajma “Zlatne ruke žena kraljevskog grada” i podržite vrijedne žene koje svojim radom i trudom doprinose očuvanju tradicije i kulture.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime