RURALFOTO 2024: Za najbolje fotografije i do 500eura! Prijave do 23. septembra

0
217

Agroklub i ove godine putem Interneta organizuje RuralFoto, javni poziv za izbor najboljih ruralnih fotografija u 2024. godini. Pozivaju sve amatere i profesionalce da nominuju svoje fotografije i tako zajednički potaknu promociju ljepota naših ruralnih prostora i sve raznovrsnosti domaće poljoprivrede.

Fotografije je moguće nominovati u jednu od četiri kategorija, a to su: životinje, priroda, selo i proizvodnja hrane. Nominovanu fotografiju, uz kratak opis postavite na KLUB, društvenu mrežu Agrokluba u razdoblju nominacija i to od 21. juna do 23. septembra 2024. godine.

Pobjednici pojedinih kategorija osvajaju novčanu nagradu u iznosu od 500 EUR-a (bruto), a fotografija s najvećim brojem lajkova na KLUB-u nagradu publike.

Proglašenje pobjednika uz izložbu najboljih fotografija održat će se 4. oktobra 2024. u Osijeku na konferenciji o novim tehnologijama u poljoprivredi AgroRocks.

PRAVILA IZBORA:

Učesnici moraju biti punoljetni, registrovani korisnici portala Agroklub. Važno je ispuniti sve tražene podatke u registracijskom profilu, kako bi prijavitelj bio prihvatljiv. Napominjemo da će fotografije nepotpunih profila biti izuzete od finalnog ocijenjivanja.

Svaki učesnik može nominovati jednu fotografiju po kategoriji, dakle ukupno četiri (4), a učestvovati mogu korisnici iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske te Srbije. Pravila izbora RuralFoto 2024. pogledajte na sajtu agroklub.ba

Ovo je jedinstven foto konkurs s potpuno javnom i transparentnom procedurom. Stručni žiri po završetku nominacija bira po najboljih 10 fotografija iz svake od kategorija, nakon čega sami učesnici izbora glasaju za pobjedničke fotke. Autori fotografija tako sami izabiru najbolje od najboljih.

Partneri ovogodišnjeg izbora RuralFoto su: CROBOHUB++, Novocommerce International d.o.o., NutriS Farm d.o.o., KWS Sjeme d.o.o., Evropska komisija, Hrvatske šume d.d., Agro Invest Grupa d.o.o., KING ICT, Enna Fruit d.o.o., Georg d.o.o..

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime