Preminula je Shannen Doherty. Bila je poznata po ulozi Brende u seriji Beverly Hills 90210

0
460

Shannen Doherty, zvijezda serija Charmed i Beverly Hills 90210, umrla je u 54. godini. Preminula je u subotu, 13. jula, od raka dojke. Teška bolest dijagnosticirana joj je još 2015. godine.  

“Teška srca potvrđujem smrt glumice Shannen Doherty. U subotu, 13. jula, izgubila je bitku s rakom nakon mnogo godina borbe s bolešću” -rekla je Dohertyna publicistica Leslie Sloane u izjavi za People.

Glumici, najpoznatiji po ulozi Brende u seriji Beverly Hills 90210, dijagnosticiran je rak dojke 2015. godine. Prošle godine saznala da je da je rak metastazirao. Prvo se proširio na mozak, a zatim i na kosti. 

U svom podcastu ”Let's Be Clear” nedavno je obožavateljima otkrila kako je počela prodavati imovinu kako bi olakšala život svojoj mami kad umre.

“Moj prioritet u ovom trenutku je moja mama. Znam da će joj biti teško ako umrem prije nje. Budući da će joj biti tako teško, želim joj olakšati neke stvari. Ne želim da nakon toga zatekne hrpu stvari kojima se mora baviti. Ne želim da ima četiri skladišne ​​jedinice pune namještaja” – objasnila je Doherty.

Sa suprugom Kurtom Iswarienkom vjenčala se 2011. godine, a prošle godine par se razveo. Razvod je potvrdila njena predstavnica. 

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime