PPU “Cvjetići” Srebrenik – Siguran, sretan i edukativan početak za vaše mališane!

0
205

Sigurnost i pravilan razvoj djece su svakom roditelju na prvom mjestu, a Privatna predškolska ustanova “Cvjetići” pruža upravo to. Osiguravaju sigurno okruženje za najmlađe i priliku za učenje kroz igru, što doprinosi razvoju socijalnih, kognitivnih i motoričkih vještina. Roditelji mogu biti sigurni da su njihova djeca u rukama stručnjaka, dok se oni posvećuju svojim obavezama.

Privatna predškolska ustanova “Cvjetići” Srebrenik nudi siguran i sretan boravak za djecu od 6 mjeseci do školske dobi. Tim stručnjaka iz pedagoške i medicinske struke garantuje uspjeh u školi i pravilan razvoj mališana.

Djeca svakodnevno uče kroz igru i zanimljive, edukativne radionice, a redovno se organizuju izleti i ekskurzije koje dodatno obogaćuju njihov boravak. Obezbijeđen je i bazen kako bi se mališani osvježili u vrelim ljetnim danima, a proslave dječijih rođendana su organizovane s posebnim pažnjom i ljubavlju.

Pored toga, PPU “Cvjetići” osigurava tri kvalitetna obroka dnevno, a djeci pripremaju i užinu za školu. Djeca imaju priliku raditi domaće zadatke uz pomoć stručnjaka, a obezbijeđena je i dodatna nastava za djecu kojima je ova vrsta pomoći potrebna. Organizovan je i prijevoz djece u vrtić i iz vrtića, što roditeljima dodatno olakšava svakodnevne obaveze.

“Kod nas je svaki dan avantura, a sigurnost, uspjeh i sreća djece su naš prioritet” – poručuju iz ove ustanove. Upis djece je u toku, a kontaktirati ih možete na 062 576 446 ili putem Facebook stranice “Privatna predškolska ustanova Cvjetići” https://www.facebook.com/profile.php?id=61552195004051.

Nalaze se u ulici 21. juna br. 7 u Srebreniku, a radno vrijeme je od 6:30h do 17:00 sati.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime