Planirate li u shopping ovoga vikenda? Azra zna gdje su popusti i akcije!

0
302

Radnu sedmicu privodimo kraju, vrijeme je za uživanje u vikendu! Ukoliko je u vašim danima odmora, opuštanja i zabave u planu i shopping, evo nekoliko preporuka i informacija koje će vam biti od koristi:

22.03.2024. – Megadiskon Srebrenik, na adresi ul. Maršala Tita bb slavi prvi rođendan i tim povodom za svoje kupce priprema degustacije, promocije, poklone iznenađenja i popust od 10% na cjelokupnu kupovinu.

Do 24.03.2024. – Obradujte sebe (ali i njega ;)), posjetite Robnu kuću Tuzlanka, gdje je u toku akcija “Dani mode” 20% popusta na rublje i spavaći program iz kolekcije proljeće/ljeto 2024.

Do 31.03.2024. u svim prodavnicama Sport reality traju popusti do 30% na izdvojeni dio nove kolekcije. Iskoristi priliku da među prvima za sebe i porodicu ugrabiš atraktivne modele iz nove kolekcije po nižim cijenama. Najbliže Sport reality prodavnice nalaze se u Tuzli, Živinicama, Gradačcu, Gračanici i Brčkom.

U Office shoes prodavnice stigla je nova kolekcija obuće proljeće/ljeto 2024. Posjetite ih u Tuzli i Brčkom, ali i online i ugrabite web exclusive popuste do 20% na određene modele.

AKCIJE – VRT I DOM

U salon rasvjete Malpeza Tuzla stigla je nova kolekcija iz ODELLE linije lustera, visilica, podnih, stropnih i zidnih lampi. Savremeni salon rasvjete Malpeza već je stekao epitet jedinstvenog salona na bh. tržištu koji nudi izuzetno kvalitetna rasvjetna tijela, te prati nove trendove.  Zakoračite u svijet rasvjete, posjetite ih na adresi ul. 21. aprila br. 6 (preko puta Termoelektrane na starom putu Tuzla-Šićki Brod) i uvjerite se u jedinstvenu Malpezinu ponudu.

Od 22. do 25.03.2024. – u svim prodajnim centrima FIS, na odjelima kućnog tekstila traje akcija “Za udoban san i uspješan dan”. Ugrabite 20% popusta na jednokrevetne i dvokrevetne posteljine i plahte.

22. i 23.03.2024. – Petak i subota u ZH Zoli u Živinicama rezervisani su za proljetni shopping DANA. Preko 25.000 artikala je na akciji, sve za domaćinstvo na jednom mjestu! Ukoliko želite svoj vrt obogatiti ružama ili nekom drugom vrstom cvijeća, u ZH Zoli vas očekuje popust od 10% na široku ponudu cvijeća, 20% na panel ograde i ostale artikle.

Od 22. Do 24.03.2024. – U bau centru Dženex Sižje super akcija na vrtni alat, vrtni namještaj, kupatilski namještaj i dodatke, kao i na ostale artikle, a tu je i super ponuda Beko malih kućanskih aparata, kao i Commel kabelskih motalica, produžnih i priključnih kablova i prenosivih razdjelnih ormara.

Eurodelux Puračić, pored magistralnog puta Tuzla-Doboj, super cijene vrtnih stolova i stolica, širok izbor kupatilskog namještaja, kuhinjskog pribora i ostalih artikala za uređenje doma, od keramike, rasvjete, laminate, bijele tehnike….

Do 24.03.2024. – U Vrtnim centima Valplast Duboki Potok (Srebrenik) i Kalesija u toku je akcija “Rano proljeće” u okviru koje, pored ostalog, možete kupiti RURIS kopačice po cijeni od 699KM, motorne kosilice po cijeni od 550KM, trimere već od 199KM,mješalice za beton već od 399KM, kosilice Raider već od 99,90KM… Takođe, do 24. marta možete po akcijskim cijenama kupiti vrtni namještaj, europanel ograde, umjetnu travu, mrežno pletivo ali i artikle koji će obradovati vaše najmlađe, poput tobogana, klackalica, trampoline itd…

Od 22. do 24.03.2024. – tri dana super cijena u svim Garden centrima. Vrtni namještaj, ljuljaške gnijezdo i swing classic, tende već od 49KM, zidna tenda 3x2m već od 299KM, PVC mreže, zemlja za cvijeće, penjalice i pijesak za kućne ljubimce i brojni drugi artikli po super cijenama. MOžete ih posjetiti u Srebreniku, Šićkom Brodu, Kalesiji, Gračanici, Živinicama i Tešnju.   

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime